Αχαρνές
+C

Μεγ.: +12°

Ελάχ.: +

Κυρ, 22.02.2015

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ


Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο μας και παρά την μικρή προσέλευση, έχουμε να σημειώσουμε πως ποιοτικά ήταν εξαιρετική, καθώς υπήρχε αμείωτο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που επεξεργαστήκαμε, ως σώμα αλλά και οι σκέψεις, ιδέες και προτάσεις έδειχναν τον προβληματισμό και την ανησυχία όλων για τη σχολική μας κοινότητα και το μέλλον των παιδιών μας.
Θετικό βήμα, είναι η διάθεση όλων για συμμετοχή στο σύλλογο καθώς και για την υλοποίηση δράσεων με σκοπό την προσέλκυση όλο και περισσότερων γονιών στις προσπάθειες του συλλόγου, για τη βελτίωση των συνθηκών της σχολικής μας κοινότητας.
Σε συνέχεια του αιτήματος, σχεδόν όλων των παρευρισκομένων γονέων να παρακολουθούν τις ανοιχτές συνεδριάσεις του ΔΣ, καλούμε όσους γονείς το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς ή με SMS, στο 6947247172 ή με email, στο goneis1gel.acharn@gmail.com.
Τέλος να πούμε ότι στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας του συλλόγου μας, λειτουργεί πεδίο, όπου μπορείτε να δηλώσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του email σας και να λαμβάνετε αυτόματα, κάθε ανακοίνωση που ο σύλλογός μας δημοσιοποιεί.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στις προσεχείς δράσεις που αποφασίσαμε, όπου ελπίζουμε δρώντας συλλογικά να αυξάνουμε τον αριθμό συμμετοχής πετυχαίνοντας όλο και περισσότερους στόχους.