Αχαρνές
+C

Μεγ.: +12°

Ελάχ.: +

Κυρ, 22.02.2015

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
Μαχάτμα Γκάντι

Κοράκια, αυτό είστε όλοι εσείς που τώρα θυμηθήκατε το πρόβλημα στο Μενίδι, Κοράκια είστε όλοι εσείς που αναζητάτε τις κάμερες για να κάνετε μια δήλωση ενώ ταυτόχρονα αποποήστε των ευθυνών σας για την μέχρι τώρα κατάσταση. Τόσο η Δημοτική αρχή όσο και η κυβερνητική πολιτική έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση που γνωρίζει πολύ καλά και επιτρέπει να διαιωνίζεται.
Εμείς ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καταδικάζουμε την οποιαδήποτε διαδήλωση γίνει χωρίς στόχο, χωρίς ουσία, χωρίς να έχει ως σκοπό να φέρει την αλλαγή στη περιοχή, αλλά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μελλοντικών δημοτικών συμβούλων μελλοντικών δημάρχων, μελλοντικών σωτήρων του δήμου. Καλούμε τους γονείς και τους συμπολίτες μας, να μην ακολουθούν αυτούς τους ανθρώπους σε διαδηλώσεις που επιχειρούν να μας εκμεταλλευτούν στοχεύοντας να αναδειχθούν οι ίδιοι και όχι να φέρουν αλλαγές στο δήμο μας.
Μέσα από τη συσπείρωση όλων των γονέων στους συλλόγους τους, όλων των πολιτών στα σωματεία τους, διαδηλώνουμε ειρηνικά κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις μας απαιτώντας να μας καταθέσουν συγκεκριμένο σχέδιο, με στόχο με όραμα και με καταληκτική υλοποίηση ώστε να μην γίνουν πάλι ψεύκτικες υποσχέσεις. Επιμένουμε σε καθαρές προτάσεις και αγωνιστικές παρεμβάσεις χωρίς βία και κουκουλουφόρους που προωθούν την αμαύρωση του αγώνα μας.
Με το δυναμικό αγώνα μας και τη συλλογική μας δράση ζητάμε ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Αχαρνών ουσιαστικές αλλαγές στον δήμο μας που αφορούν αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές και κοινωνικές δομές χωρίς καταστολή και βία για τους όποιους ανένταχτους συμπολιτες μας.
Επιδιώκουμε μόνιμες και ουσιαστικές αλλαγές ικανές να βοηθούν στην κοινωνικοποίηση όλων των μαθητών, θέλουμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ενώ θεωρούμε πως η βελτίωση των συνθηκών εκπάιδευσης και παιδείας είνα ίσως το ισχυρότερο "επενδυτικό σχέδιο" για την αποκατάσταση του κοινωνικού ιστού του δήμου μας.
Θα μας αγνοήσουν στην αρχή, κάποιοι θα μας κοροϊδέψουν, όταν δουν ότι είμαστε πολλοί θα μας πολεμήσουν, στο τέλος όμως θα νικήσουμε και θα καταφέρουμε να ζήσουν τα παιδιά μας μια καλύτερη ζωή.

           

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 1ου ΓΕΛ Αχαρνών