Αχαρνές
+C

Μεγ.: +12°

Ελάχ.: +

Κυρ, 22.02.2015

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κινητοποίηση στην ΚΤΥΠ: Αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων Αχαρνών ήταν εκεί!


Αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων Αχαρνών συμμετείχε στη σημερινή κινητοποίηση στην ΚΤΥΠ έπειτα από απόφαση κάλεσμα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. Γνωρίζαμε από πριν την αδιάλλακτη και ανάλγητη στάση της ΚΤΥΠ στα θέματα των σχολικών υποδομών με το διευθύνοντα σύμβουλο να δηλώνει ότι το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι ότι θα "παλέψει". Τον καλέσαμε να υιοθετήσει το αίτημα μας και να προσπαθήσει για χρηματοδότηση τουλάχιστον 2 δισ το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά απέφυγε να πάρει θέση. Αρκέστηκε σε μια προσπάθεια με τους συνεργάτες του προκειμένου να μας πείσει για την ορθή επιλογή τους να γίνονται τα σχολεία με ΣΔΙΤ. Παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε τη δυνατότητα που έχει η ομάδα μηχανικών της ΚΤΥΠ για συντομότερη και αποτελεσματικότερη δημιουργία μελετών για σχολεία δήλωσε πως είναι αναπόφευκτη η ανάθεση μελετών σε "εξωτερικούς συνεργάτες".


Οι δύο ενώσεις πλάι πλάι Αχαρνών και Φυλής δώσανε το παρών και αναφέρθηκαν εκτενώς μέσω των ομιλητών τους στις ελλείψεις που έχουν τα σχολεία σε κάθε δήμο. 
Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη κινητοποίηση να είμαστε πιο πολλοί στον αγώνα διεκδίκησης για καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ο αγώνας συνεχίζεται...