Αχαρνές
+C

Μεγ.: +12°

Ελάχ.: +

Κυρ, 22.02.2015

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Καλύτερα πολλοί μαθητές με επιπλέον εξοπλισμό παρά ένας χωρίς!!




Σύμφωνα με το συνημμένο έγγραφο καλούνται οι διευθυντές των σχολείων, μέχρι σήμερα στις 16:00, να δώσουν αριθμό μαθητών που χρειάζονται τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να παρακολουθήσουν την απομακρυσμένη εκπαίδευση. Ο αιφνιδιασμός που εξυπηρετεί την ελαχιστοποίηση του αριθμού των αιτούντων!
Θεωρούμε ότι όλοι οι μαθητές έχουν ανάγκη τέτοιου εξοπλισμού. Δεν είναι ώρα να κάνουμε διαχωρισμούς ούτε να αποκλείσουμε οποιοδήποτε μαθητή από αυτό το δικαίωμα. Δεν μοιράζουμε βιβλία σε αυτούς που δεν έχουν! Μοιράζουμε βιβλία σε όλους τους μαθητές.
Η δωρεάν εκπαίδευση είναι υποχρέωση του κράτους σε όλους του μαθητές και όχι φιλοδώρημα. Ακόμη και να διαθέτει κάποια οικογένεια εξοπλισμό, τώρα με την τηλεργασία μπορεί να είναι απασχολημένος από μέλη της οικογένειας που εργάζονται. Ακόμη μπορεί στο άμεσο χρονικό διάστημα να υπάρχει βλάβη κτλ.
Δεν γίνεται με μπαλώματα να δημιουργηθούν συνθήκες απομακρυσμένης παρακολούθησης μαθημάτων.
Η διανομή τέτοιου εξοπλισμού είναι επιβεβλημένη σε όλους τους μαθητές της χώρας και με βάση αυτό πρέπει να λειτουργήσει η κυβέρνηση εκτός και αν κάποιες οικογένειες δηλώσουν ότι δεν το χρειάζονται. Καλύτερα πολλοί μαθητές με επιπλέον εξοπλισμό παρά ένας χωρίς!!