Αχαρνές
+C

Μεγ.: +12°

Ελάχ.: +

Κυρ, 22.02.2015

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Η μόρφωση και η κατάρτιση είναι εργαλείο στα χέρια των σοφών και όπλο στα χέρια των απαίδευτων.


Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων αρκετοί μαθητές του σχολείου μας πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο δρόμος που ανοίγει η φοίτηση σε οποιαδήποτε σχολή δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μας να διευρύνουν το πνεύμα τους και να πλατειάσουν την κριτική τους σκέψη ώστε να αποτελέσουν τους αυριανούς πολίτες της γειτονιάς μας, του δήμου, της πόλης που θα σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος του μέλλοντος και των εξελίξεων.
Ως ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων συγχαίρουμε όλους τους αποφοιτήσαντες μαθητές του σχολείου μας και τους ευχόμαστε να αγωνίζονται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Για τους επιτυχόντες μαθητές του 1ου ΓΕΛ Αχαρνών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σημειώνουμε ότι η προσπάθεια της προηγούμενης χρονιάς έδωσε αποτέλεσμα και ικανοποίηση σε όλη τη σχολική μας κοινότητα.
Για τα παιδιά μας, που δεν πέτυχαν, δεν χωράει καμία απογοήτευση. Τώρα ξεκινούν όλα, τώρα ξεκινά το ταξίδι της ζωής, τώρα είναι ώρα και να διορθώσουμε το λάθος γυρίζοντας σελίδα είτε συμμετέχοντας στις εξετάσεις ξανά, είτε χαράσσοντας ένα άλλο δρόμο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες μας και θα μας εμπνέει για το μέλλον.